2018. június 19., kedd

Erin Watt: Paper Princess: Die Versuchung

Újabb hangoskönyv, még hozzá egy sorozat első része.
A 17 éves Ellának már egy ideje egyedül kell boldogulnia, mióta anyja meghalt sztriptízzel igyekszik eltartani magát, miközben suliba jár. Hirtelen felbukkan a gyámja, apja üzleti partnere, akit a lány nem ismer és hallani sem akar róla, de a pasi minden nála töltött hónap után 10 ezer dollárt ígér és újabb bónuszt, ha náluk marad és befejezi a sulit. Ellának eddig minden centért meg kellett küzdenie, így ezt az ajánlatot, nem utasítja vissza. Vicces, mert a család, ahova a kerül a Royal család és tényleg: a városban, az iskolában mindenhol komoly befolyásuk és tekintélyük van, egy palotában laknak, luxus autókat vezetnek, németül elég laza, ahogy a családról beszélnek, die Royals…kvázi a királyi család;-).


A pazar körülmények ellenére nem könnyű a berendezkedés, már csak azért sem, mert az 5 Royal fiú apjuk afférját sejti Ellában, aki pénzt, telefont, laptopot, ruhákat kap, és igyekeznek megnehezíteni az életét. A tűzről pattant, gyönyörű és jófej csaj nem hagyja magát és lassan elkezd olvadni a jég a fiúk és Ella között, miközben bepillantást nyerünk az elkényeztetett luxus csemeték hétköznapjaiba, ahol az alkohol, szex és más egyéb beteges szenvedélyek a mindennapok szerves részei. Ella régen otthonra vágyott, egy apa figurára, testvérekre, pénzre, mindezt váratlanul és gyorsan megkapja, sőt még talán a szerelmet is, de persze mivel még további sok rész van a könyvből nyilvánvaló volt, h jön a cliffhanger a végén, így is lett.
Bár tinik a főszereplők és időnként kissé bugyuta az egész, de a karakterek meglepően jók, ahogy a fiatal színésznő is, aki a szerepeket jól váltogatva olvassa az első kötetet, így összességében tetszett.
Az egyelőre 6 részes sorozat első 4 része van meg hangoskönyvként, szóval ezek jönnek, a többit majd meglátjuk. Az első 2 rész tavaly már magyarul is megjelent, Papír hercegnő és Megtört herceg címmel, a sorozat pedig A Royal család nevet viseli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése