2019. március 24., vasárnap

Jimmy Rice&Laura Tait: Das Beste, das mir nie passiert ist

Volt egy pár év, amikor hirtelen több hasonló témája regény is született: egy életen át tartó barátság férfi és nő között, ami akár több is lehetne, de az időzítés valahogy soha nem stimmel. Szerintem ez a könyv is akkor született.


Alex és Holly a legjobb barátok kamaszéveikben, bár mindketten a másikról ábrándoznak, nem lesz közöttük semmi, majd az élet elsodorja őket egymástól, évekig nem találkoznak. 29 évesen sodorja össze őket újra az élet, akkora Holly már egy marketing cég asszisztenseként dolgozik és titkos kapcsolata van a főnökével, de többet remél egy afférnál, Alex pedig épp Londonba kerül tanárnak. Eleinte mindketten meg vannak győződve róla, h ami volt, elmúlt, a kamaszos lángolásnak már rég vége. Gyorsan újra jó barátok lesznek, sok időt töltenek együtt és rá kell jönniük, h a szerelem nem múlt el…Persze ugyanazt a sémát követik, mint anno, most sem merik nyíltan vállalni az érzelmeiket, amit néhány kitérőhöz vezet az életükben, de a végére azért csak összejön a várva várt happy end.
Aranyos könyv, kellemes olvasmány, szimpatikus szereplőkkel, akiknek szurkol az ember, de úgy igazán nem tudott megragadni és beszippantani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése