2016. december 18., vasárnap

Natalie Rabengut: Hinter verschlossenen Türchen

Mit várjon az ember, ha 10-12 oldalas szösszeneteket olvas, amiknél két dolog adott: a karácsony és az erotikus töltet…csodát semmiképp.
25 karácsonyi történetként bukkantam rá, Natalie Rabenguttól már olvastam és közben jöttem rá, h tényleg az is elég „szókinomondóan” erotikus volt, itt is ez az elv, amit követnek. Ő jegyzi egyébként az első novellát, hát talán mind közül a legpocsékabbat. Egyébként egy csomó kezdő „író” van a szerzők között, ez látszik a színvonalon.


Voltak tényleg borzasztóak egyszerűek, meg voltak azok, amiktől legalább egy picit karácsonyi hangulata lett az ember lányának. A többség rendkívül sablonos volt, alapvetően a legtöbb ismeretlenek közötti gyors, vad szex, de szinte minden esetben persze nagy szerelem lesz belőle…szóval abszolút reális;). Van néhány régi nagy szerelem, ahol a felek nem szűntek meg szeretni egymást és újra egymásra találnak, emlékeim szerint csak egy olyan történet volt, ahol egy már együtt lévő pár a szereplő, mondjuk az szado mazoba csapott át. Van egy leszbikus pár is, ez lepett meg leginkább, mert csak a végén derül ki, h itt tulajdonképpen két nőről van szó és a végére került még egy csattanó is. Ezenkívül volt több ellenállhatatlan Mikulás, karácsonyi bulik, általában ügyvédi irodáknál Amerikában (?), süti sütés, forraltborozás, karácsony a szülőknél, volt itt minden. Ami még állandó sablon volt, h a pasik mind Adoniszok, vasalódeszka hassal, a végére már behánytam ettől (is). Szóval a hangulatos címlapú könyv nem hozta meg a várt hangulatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése