2014. október 19., vasárnap

Kiera Cass: Selection Storys - Liebe oder Pflicht

Hát ezzel a könyvvel eléggé befürödtem:S. Olvastam Kiera Cass párválasztós-hercegnős-castingshows regényeit és vártam a befejező részt, ami németül még nem jelent meg. Mikor ezt megláttam, biztos voltam benne, h a 3. részről van szó, bele is kezdtem. Elég fura volt, rövidnek tűnt, meg nem értettem, miért kezdődik minden elölről…


Aztán véletlenül fedeztem fel, h a 3. rész majd csak 2015 februárjában fog németül megjelenni, ez csak amolyan kis köztes pénzkereseti lehetőség az illetékeseknek…Mivel már belekezdtem, folytattam, hát örültem, h nem volt hosszú.
Nem is tudok róla sokat írni, kis háttér infót ad a történésekhez, ill. a két férfi főszereplőt engedi szóhoz jutni, hisz a „fő részeket” America meséli. A castingshow előtt és annak legelején kalauzol minket Maxon, majd Aspen veszi át a szót, de szerencsére tovább megy a történetben és bár újat tőle sem tudunk meg persze, de nem ugyanazt meséli, mint Maxon. Persze mindkét szemszögből leginkább azt tudjuk meg, milyen csodálatos is America.
Ahogy néztem, több ilyen elbeszélés gyűjtemény is megjelent a sorozathoz, én nem nagyon szeretem az ilyet, számomra ennek mindig olyan „húzzunk le még egy bőrt” a dologról szaga van, nem is érzem azt, h különösebben hozzátett volna valamit ez a regényhez. Ennek ellenére, azért várom a 3. részt és biztosan el fogom olvasni.

1 megjegyzés: