2016. június 19., vasárnap

Alison Grey: Liebe im Trinkgeld inbegriffen

Nem voltam teljesen képben a köynv tartalmát illetően, ez elég gyorsan kiderült, eléggé meglepett az első oldalakon, h itt egy női szerelmi történetről lesz szó.


A jó családból származó leszbikus Madison éli világát: partik, egy éjszakás kalandok, pénzszórás, de amikor a nagyanyja kilátásba helyezi, h felelőtlen viselkedése miatt kihagyja a végrendeletéből úgy dönt ideje megkomolyodni, legalábbis látszólag. Felcsíp egy pincérnőt, a fiát egyedül nevelő – hetero - Sherryt és ráveszi a rossz körülmények között élő, állandó anyagi nehézségekkel küzdő nőt, játsza el a párját, játszák el együtt a családot. Így is lesz, Madisonhoz költöznek és hát nagyon nehéz kitalálni mi lesz a vége…
Feltételezem, h a leszbikus szállal akarta kicsit „újszerűvé” tenni az egyébként nem túl eredeti sztorit, de szerintem nem nagyon sikerült. Ugyanazokat az elcsépelt dolgokat hozza, mint az ilyen „pretty woman” jellegű történetekben általában, mindez gyakran megspékelve párbeszédekkel, amik közben a falat kapartam…Szóval nem igazán tetszett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése