2016. október 23., vasárnap

Kim Valentine: Bei Landung Liebe

Jó kritikákat kapott a könyv az amazonon – bár az ilyenekkel én mindig befürdök – és most pont egy könnyed olvasmányra vágytam. Isa a bátyjával, Markusszal él együtt, mikor hirtelen felbukkan a srác legjobb barátja, Ryan, akinek kedvenc tinédzserkori elfoglaltságai közé tartozott, h pokollá tegye Isa életét. Ennek megfelelően a lány nem repes a boldogságtól, h a félig amerikai srác náluk fog lakni, amíg újra megveti a lábát Németországban.


Isa kerüli az egyébként igazi álompasivá váló Ryant, de amikor a bátyját parkolópályára teszi a szerző, kénytelenek interakcióba bonyolódni egymással. Hamarosan aztán az USÁ-ban kötnek ki és a lány mit sem törődve a fiú körüli furcsaságokkal fülig beleszeret és Németországba már egy párként térnek vissza. Eddig a teljesen szokásos limonádé, de aztán a végére mégis kicsit izgalmas lesz, h a befejezés a teljesen csöpögős és szokványos cukormázas happy end legyen.
Szinte az egészet a lány szemszögéből olvassuk, csak néha bukkan fel egy-egy dőlt betűs fejezet, amiket Ryan mesél, ezzel a szerzőnek egy kicsit sikerül felspannolni a regény váratlanul izgalmas utolsó felét. Sajnos viszont ennek a stílusában is volt valami, amitől az volt az érzésem időnként, h egy amatőr írást olvasok egy blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése