2019. szeptember 16., hétfő

Mhairi McFarlane: Sowas kann auch nur mir passieren

Újabb spotifyn hallgatott hangoskönyv. McFarlane nagy kedvencem, régóta fájt a fogam erre a legújabb regényére, egyrészről örültem, mikor rábukkantam a spotin erre is, másrészről szívesebben olvastam volna ezt. Sajnos utána is az a véleményem, h talán jobban tetszett volna, ha olvasom.


A visszahúzódó, ír Lucas és a szőke, talpraesett Georgina osztálytársak, majd miután egymás mellé ültetik őket és megismerik egymást, titokban járni kezdenek és igazi első szerelem alakul ki közöttük. De aztán történik valami, mindkettőjük csalódik, a szívük összetörik és elsodródnak egymás mellől. 12 év múlva találkoznak újra, Lucas a bátyjával több menő pub tulajdonosa és felveszik az egyikbe Georginát. A nő csalódására úgy tűnik, a jóképű és a nők körében igen népszerű pasi meg sem ismeri őt, nem emlékszik rá, ami azért elég mély ütés, de aztán szépen lassan kiderül, h egészen máshogy állnak a dolgok.
Eddig McFarlane mindig megvett kilóra az übercuki szereplőivel, az emberi sorsokkal és történetekkel, most valahogy nem annyira. Ezúttal is megvan a szokásos séma, a magával elégedetlen nővel és a tökéletes pasival, de most nem tudott meglepni, a történet eléggé kiszámítható volt és így elmaradt a szereplőkért izgulás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése