2020. június 9., kedd

Katrin Koppold: Hoffnung auf Kirschblüten

A legkisebb lány, Mia története a 4. kötet. Egy autóbaleset után lábadozik és nem csak a fizikai sérüléseivel kell megküzdenie, hanem főleg a lelkiekkel. A barátja vezette az autót, Rik, az első férfi az életében, aki jelentette neki valamit, akivel igazi kapcsolata volt, de sokáig homályban marad, mi is történt közöttük és a balesetben a fiúval.


Mia Párizsba megy felejteni, az egyik nővére barátnőjéhez, ott megismerkedik Noah-val, akivel szépen lassan kezd alakulni valami közöttük. Pont amikor úgy tűnik, boldogok lehetnének együtt felbukkan Rik, aki mindent újra akar kezdeni és más egyéb bonyodalmak is nehezítik a kapcsolatukat. A lány hirtelen 2 férfi között vívódik, legalábbis ezt érzi, de olvasóként elég egyértelmű volt a döntése.
Ez a rész és a főszereplője újra nem tetszett annyira, végig nagyon kívülállónak éreztem magam, nem tudott „berántani” a történetbe. Mia is nekem egy szenvelgő, elkényeztetett kislány/díva maradt, aki nem tudott megnyerni magának.
Ami jó volt, h az előző részekben megismert nővérek életét is picit tovább követhetjük ebben a részben is. Az egész sorozatra igaz, h bár egyik könyv főszereplői sem voltak a lányok szülei, mégis sokat megtudunk róluk végig, közben elválnak, új partnert találnak, végigkísérik a történetet. Ez tetszett, h az egész családot megismerjük és tovább követjük valamennyire mind a 4 nővér életét és egyáltalán a lányok egymáshoz való viszonyát, a köztük lévő családi dinamikát. Összességében viszont többet vártam ettől a sorozattól, ami Németországban nagy közönség kedvenc és nagyon jó értékeléseket kapott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése