2017. február 12., vasárnap

Audrey Carlan: Calendar Girl – begehrt

Mia fél éve dolgozik Calndar Gilrként, 600 ezer dollárt törlesztett már apja adósságából, de ahogy júliusban Miamiban kiderül, az, h az előző hónapban kis híján megerőszakolták, mélyebb nyomot hagyott benne, mint hitte.


Az ügyfél ezúttal egy latin hip-hop sztár, akinek videoklipjében kell a megközelíthetetlen csajt alakítania és aki elég egyértelműen kikezd Miával, amint meglátja. Ám a dologból nem lesz semmi, mert a legkisebb közeledésére is újabb és újabb képek bukkannak fel a lány fejében arról a bizonyos éjszakáról. Itt is inkább arra koncentrál, h elsimítsa a sztár életében lévő problémákat, segít, ahol tud. Közben van ideje gondolkodni, rájön, h az otthon, ami hiányzik, az valójában Wes otthona és Wes. Kicsit meglepődtem, h amikor Mr. Január meglátogatja a szülinapján Miát, mindketten kiterítik a lapjaikat és monogám kapcsolatot kezdenek. Szerintem ezt Carlan helyében a legtöbben még húzták volna kb. decemberig.
Augusztusban Mia Dallasba megy, h egy fiatal olajmágnás húgát alakítsa, akit ugyanúgy hívnak, mint őt, ráadásul ugyanakkor is született. Amikor Maxnak még ugyanolyan szokatlanul zöld szeme is van, mint Miának, már nem ártana gyanakodnia a csajnak, de persze nem teszi. Úgy tűnik nem mehetnének jobban a dolgai, hisz kiderül, h valóban testvérek, ezzel a világ egyik legnagyobb olajtársaságának 25%-a lesz az övé+ egy szuper báty. De persze azért szembesülni anyja múltjával nem könnyű. Ráadásul egy pillanat alatt összecsapnak a hullámok a feje felett az idill után: apja állapota rosszabbodik, újabb pénzzavarba kerül, nem tud törleszteni, így úgy tűnik újra ki van szolgáltatva apja zsarolójának, aki őt akarja. Majd mikor kiderül, h a valahol Ázsiában forgató Wesnek nyoma veszik, végképp kilátástalan a helyzete. Ekkorra már tényleg megállta a helyét a sztori, az aktuális havi történet nélkül is. Több nyitott kérdést hagy az utolsó felvonásra, kíváncsian vártam, mit tartogat még a szerző Mia számára.
Gondolom magyarul ez majd csak a 3. negyedévre fog megjelenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése