2019. december 6., péntek

Sarah Morgan: Schlaflos in Manhattan

Paige, Frankie és Eva 6 éves koruktól a legjobb barátnők, immáron nem Puffin Islandon (Sarah Morgan a sziget nélkül úgy néz ki semmit nem ír) hanem New Yorkban élnek és egy helyen is dolgoznak, egy rendezvényszervező cégnél. Paige nagyon keményen dolgozik és a hőn áhított előléptetéséhez már azt hiszi nagyon közel van, amikor mindhármukat kirúgják.


Némi kétségbe esés és huza-vona után saját céget alapít a három barátnő, ahol nem csak rendezvények szervezésére vállalkoznak, hanem minden más apró-cseprő dolog elintézésére is. Keservesen indul a dolog, de a lányok segítségére siet Jake, Paige bátyjának a barátja, akivel Paige-nek is komoly múltja van. Egymásba is gabalyodnak és innentől kezdve a súlypont erre kerül, már csak említés szintjén kerül elő a munka és a cég. A vége túl kiszámítható, túl rózsaszín és túl sok, de a könyv első háromnegyede kimondottan szórakoztató volt.
Amellett, h csak úgy izzik Paige és Jake között a levegő, érdekes volt – ha nem is biztos, h reális – betekinteni a lányok cégének beindításába, tetszettek a szereplők, a párbeszédek, időnként jó poénok is voltak benne. Persze Sarah Morgant nem túl nehéz kiismerni, ő sem veti meg a sablonokat, de a könyvei mégis szórakoztató kikapcsolódást jelentenek nekem. Kíváncsian várom, hogy folytatódik a barátnők története.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése