2020. április 18., szombat

Sohpie Kinsella: Sag’s nicht weiter, Liebling!

Emma kicsit teszetosza angol lány, aki nem nagyon tudja, mit kezdjen magával és az életével. Több dolgot is kipróbált már, mire a marketingnél kötött ki és bár nagyon szeretne bizonyítani, magával is elhitetni, h ez neki való, mégsem igazán akarnak összejönni a dolgai. Nagy lehetőséget kap, amikor Glasgow-ba küldik üzleti ügyben, amit azonban sikerül elbaltáznia, így teljesen maga alatt repül haza és útközben, a nagy turbulencia közepette a nem is kicsit kapatos lány, kiönti a szívét a mellette ülő pasinak.


Másnap aztán nagy meglepetésre érkezik a cégéhez az alapító, aki persze ki is lehetne más, mint az előző napi útitárs, aki Emma számára minden kétséget kizáróan jelzi, minden egyes szavára emlékszik, de rögtön egyességet is ajánl: ne árulják el senkinek, h találkoztak a repülőn. A szexi Jack Harper ezek után egy alkalmat sem hagy ki, h emlékeztesse Emmát, mindenre emlékszik, amit kipletykált neki, de nem fenyegetően teszi ezt, inkább kedvesen, évődve.
Emma – kicsit ennek is köszönhetően – végre szakít a barátjával, akivel a kapcsolatuk sehova sem tartott és meglepő módon Jack máris randira hívja, ahol minden „tudását” be akarja vetni, h meghódítsa a lányt, ami viszont elég szerencsétlenül sül el, mégis összejönnek pár további randi után és Emma biztos benne, h szerelmes, alig bír magával. A barátnői próbálják figyelmeztetni, h Jack mindent tud róla, ő viszont semmit sem tud a pasiról. Ez is lesz az, ami gyorsan megpecsételi a hirtelen jött, rövid kis boldogságot. Persze aztán jön a happy end is még némi kis huzavona után.
Magyarul Tudsz titkot tartani címmel jelent meg, ez volt a tavaly bemutatott filmnek is a címe, egyébként pont ennek a bemutatóját látva kaptam kedvet a könyvhöz.Nagyjából arra számítottam, amit kaptam, könnyed, időnként vicces, aranyos olvasmány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése