2020. május 17., vasárnap

Sylvia Deloy: Das Glück ist zum Greifen da

Újabb spotify-n meghallgatott hangoskönyv.
A szerb Ana már régóta Németországban él, ahova azért érkezett, h designt tanuljon az egyetemen. Még mielőtt belevághatott volna, állapotos lett egy bohém zenésztől, aki aztán még azelőtt lelépett, mielőtt az iker fiúk megszülettek.


Aztán a nő elvégezte az egyetemet, de nem nagyon tud elhelyezkedni, viszont a Bevándorlási Hivatalnak épp most jut eszébe, h hazaküldje őket Szerbiába. A nő kétségbeesik, mert úgy érzi, ott még kevesebb lehetősége lenne, ráadásul tehetséges zongorista fiainak a zenei képzésére is. Próbálja előkeríteni a gyerekek apját, hátha az ő révén maradhatnának, de közben randizni kezd a Tinderen és lassan minden estéje foglalt lesz, ez mondjuk egy elég meglepő reakció az anyukától…. Bár ezek az ismeretségek nem hozzák el a szerelmet az életébe, mégis barátokra talál és bár Tinderen kívül, de a szerelem is megtalálja, igaz eddig is az orra előtt volt.
Kedves történet, de a realitáshoz nem sok köze van szerintem, itt is mindenki ultra kedves és segítőkész, szép lenne, ha ilyen világban élhetnénk. Arról nem is beszélve, h bár Anának nincs munkája, akkor gondolnám, h pénze sem, de ez, mint igazi probléma valahogy mégsem merül fel. A végén persze minden megoldódik és az ember örül, bár az egész tényleg amolyan mese habbal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése