2017. december 7., csütörtök

Sarah Morgan: Winterzauber wider Willen Snowcrystal 1.

Az O’Neil család már 4 generáció óta vezeti a Snowcrystal hotelt Vermontban, de miután Michael O’Neil meghal és három fia közül a legidősebb, a nagyon sikeres Jackson veszi át a hotel vezetését, rájön, h az egykor szép napokat látott hotel közel van a csődhöz.


18 hónapig csak a munkának él, küzd a nagyapjával, aki a 80-on túl még mindig nem akarja kiengedni az irányítást a kezéből és végül megbíz egy menő és sikeres new yorki céget a PR munkával. A legjobbat akarja és biztos benne, h Kayla Green személyében meg is kapta. A nő csak a munkájának él, semmi magánélete nincs és kapva kap a lehetőségen, h az ünnepeket, ami mindig csak keserűséget jelent számára, az isten háta mögötti Vermontban töltse, egy magányos kis házikóban. A munkától nem tart, biztos benne, h ezt a helyet is felvirágoztatja, inkább az zavarja, h Jackson O’Neill olyan hatással van rá, mint férfi még soha és ez kölcsönös…A nőnek rendesen ki kell lépnie a konforzónájából, nem csak iroda, projektor és a csapata nélkül kell boldogulnia a semmi közepén, hanem szembe kell néznie egy összetartó, egymást szerető családdal, ráadásul karáncsonykor, aminél nagyobb traumát és kihívást nem tud elképzelni.
Rendkívül romantikus, kiszámítható stb. de mégis tetszett, mert az írónő megteremtett egy csodálatos kulisszát, amit szerethető szereplőkkel töltött meg és sokszor vicces párbeszédeket adott a szájukba. Tetszett, h nem csak a főszereplőkre és a szerelemre koncentrál, hanem az egész O’Neil családot megismerjük és a történetből egy nagyon jó kis karácsonyi olvasmány kerekedett.
Ez a könyv egy 3 részes sorozat első része, most olvasom a 2. részt, amit a 2. O’Neil fiúról szól, majd jön a 3. a 3. O’Neillal. Magyarul Hóvarázs címmel jelent meg az első rész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése