2016. december 22., csütörtök

Ashley Bloom: Ein weihnachtlicher Antrag

Ashley Bloomtól pontosan azt kaptam, amit a tőle olvasott első kis történet után vártam, vagyis egy könnyed karácsonyi kis szösszenetet (ami azért nem annyira bugyuta, mint a borítót látva az ember gondolná;)). Ezzel együtt azért a tavalyi karácsonyi sztorija jobban tetszett.


Jake halálosan szerelmes a barátnőjébe, Dianaba, aki viszont már 12 lánykérését utasította vissza. A pasi már csakazértis akarja a nagyravágyó nőt, pedig videótékás dolgozóként nem tudja teljesíteni az igényeit. Legjobb barátjával Charlie-val (aki egyébként nő) agyalnak, h is hódíthatná meg. Rájön, eddig az volt a baj, olyan lánykéréseket szervezett, ami neki tetszett, de elhatározza, szent estére olyat fog, ami Dianának tetszik. Erre teszi fel az összes pénzét, a barátai – akik nem értik, mit eszik Dianan – segítenek neki, de közben szöget üt Jake fejébe Charlie…Diana azt mondja, a lány szerelmes belé, az anyukája szerint, illenek egymáshoz, Jake pedig minden alkalommal azt állítja, a lány a legfontosabb ember az életében, de akkor miért akarja valaki más kezét megkérni?
A történetnek igazi Hamupipőke-szerű befejezése lesz szenteste és ennek megfelelően jön a "boldogan éltek, míg meg nem haltak" is;).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése