2020. január 3., péntek

Ali Harris: Ein Weihnachtswunder zum Verlieben

Evie élete elég furán alakul. Az első szerelemért feladja az álmát és amikor pár év múlva vége lesz a kapcsolatnak teljesen elhagyja magát. 2 évig nincs senkije, csak dolgozik gyerekkora kedvenc áruházában – ami végnapjait éli - a raktárban, ahol még a nevét sem tudják, ill. azt hiszik, h az elődje, és bár Evie-nek egy csomó jó ötlete lenne, hogy lendítse fel a lepukkant házat, még csak észre sem veszik.


Aztán viszont valami megváltozik: a lány felülkerekedik önmagán, h megakadályozza, h a barátait kirúgják, titokban sorra alakítja át az áruházi osztályokat, mire fel elözönlik a lelkes vásárlók az üzletet. Ráadásul közben a herceg fehér lovon is betoppan az életébe, a dolog szépséghibája csak annyi, h Joel azt hiszi, Carlyval randizik, az áruház menő tanácsadójával, ennek megfelelően Evie-nek itt is szerepet kell játszania.
December elsején indul a történet és naponként követi végig, h menti meg Evie a patinás áruházat kvázi egymaga, de úgy h közben rajta kívül kb. mindenki magának követeli a sikert. Közben új barátokat szerez, de csalódik is olyanokban, akiket sokra tartott és lassan-lassan rájön, h lehet, h Joel tökéletes, de nem neki.
Alapvetően aranyos történet lenne, de nekem túl hosszú és vontatott volt, túl sok szál volt, amiknek kb. a feléből nem sok minden lett ill. elég hihetetlen volt ez „az áruház egyszemélyes megmentése”, meg a „senki sem tudja, ki vagyok” szál is….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése