2014. július 26., szombat

Melissa Panarello: Minden este 100-szor, kefével

A szerző 17 éves volt, mikor Olaszországban megjelent és nagy botrányt kavart a naplója. A szicíliai diáklány ugyanis 15 éves korában átélt első szexuális élményéről ír, majd a folytatásról.


Egy fizikailag érett lányról van szó, aki egyre inkább vágyik a testi szerelemre, össze is jön egy fiúval, de a nála pár évvel idősebb srác, csak kihasználja, megalázza szexuálisan és minden más módon is. Mintha Melissa homlokára lenne tetoválva, h bármiben benne van, egyre vadabb alakokkal hozza össze a sors és ő mindenbe belemegy, bár amire igazán vágyik az egyértelműen a szerelem és a gyengédség, de pont ez az, amit senkitől nem kap meg. Számomra sokkoló volt, h milyen kalandokba bonyolódott még a matek tanárával is, akihez korrepetációra járt és főleg az, h mennyire képes alávetni magát bárkinek. Esténként a haját 100-szor átfésüli, hogy megtisztuljon (innen a cím), mindhiába. Egyre messzebbre megy, egyre durvább ügyei vannak, mikor aztán találkozik valakivel, aki végre normálisnak tűnik és tényleg ő érdekli, megtorpan, hisz már komoly múltja van, zsenge kore allenére, attól fél, nem érdemli meg , nem teheti boldoggá a fiút. Aztán mégiscsak eljön a várva várt boldogság, a szerelem, amit önfeledten tud élvezni Claudio karjaiba, mindenféle perverzió nélkül, de erről már csak nagyon felületesen olvashatunk. A könyv sokkal inkább a a folyamatos szexuális megaláztatásról szól. Kíméletlen, brutálisan őszinte és tulajdonképpen érthetetlen mindez…
Gondolom a pikáns téma miatt sikerre számívta, 2005-ben még film is készült belőle. A könyv 40 országban jelent meg és Melissa Panarellonak azóta két további könyve is megjelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése