2018. december 17., hétfő

Sarah Morgan: Für immer und ein Leben lang (Puffin Island 2)

Brittany Puffin Islandon nőtt fel, az összetartó közösség ott volt egész gyermekkorában mögötte, mellette, végignézte viharos, 10 napos házasságát a sziget rossz fiújával, Zachkel.


A csalódás után a lány valóra váltotta álmát, az archeológia doktora lett, épp Krétán van, amikor egy kisebb balesetben eltörik a csuklója, így befejeződött számára az a munka, hazamegy a szigetre. Elég fura a helyzet, mert akárkivel találkozik, mindenki tudja már, h az ex-férje – aki szintén újra a szigeten van – repítette oda egy véletlen folytán a kisgépén és sajnálkozik, támogatásáról biztosítja, kaját visznek neki. Ő viszont csak szeretné végre elfelejteni a történteket, sőt, azt hitte az utóbbi 10 évben ez meg is történt, de ahogy lépten-nyomon, hülyébbnél-hülyébb helyzetekben találkozik Zachkel, be kell látnia, h ez nem lesz egyszerű. A történet kimenetele nem kérdés, mégis érdekes volt nyomon követni, főleg Zach személyiség fejlődését, ahogy lassan-lassan beengedi az életébe azokat, akiket szeret, ahogy szembe mer nézni a félelmeivel.
Morgan azért nagy abban, h az egymásért epekedőket lenge öltözetben sodorja egymás karjaiba, itt sincs ez másként. A periférián továbbra is feltűnnek időnként az első kötet főszereplői, Emily, Ryan és Lizzy ill. a harmadik rész főhősei is. Kicsit többet vártam ettől a résztől, kevésbé kötött le, mint az 1. részben Emily és Ryan története, kíváncsian várom a harmadik barátnő, Sky karácsonyi love storyját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése