2018. december 28., péntek

Sarah Morgan: Für immer und einen Weihnachtsmorgen (Puffin Island 3)

Kimondottan tetszik Morgannak ez a koncepciója, h a trilógiáiban a fókusz minden részben máson van, de mindig ugyanazok a szereplők és helyszínek köszönnek vissza. Már egy rész alatt is jól kidolgozza a karaktereket, 3 rész alatt meg pláne.


A 3., karácsonyi rész a new yorki művész, Skylar története, aki hiába gyönyörű és tehetséges, a családja állandóan elégedetlen vele, a művészetét nem értékeli, ráadásul a barátjának csak a politikai céljai eléréséhez van szüksége a jó családból való szépséghez. A barátnői, Emily és Brittany látják ezt, de nem tudják meggyőzni Skylart. A fordulatot a decemberi londoni kiállítás megnyitója hozza meg, ahol elszabadulnak az események és az indulatok és Sky véresen Alec Hunter hotelszobájában találja magát. A cinikus, éles nyelvű tv-történész, Alec, akivel Puffin Islandról ismerik egymást, igyekszik távol tartani magát a Sky-hoz hasonló szépségektől, de ezúttal kudarcot vall. A nőnek szüksége van rá, hisz az élete romokban hever. Így hipp-hopp az angol vidéken találják magukat a pasi csupa szív családjánál egy elő karácsonyi hétvégén, ami olyan jól sikerül, h Puffin Islandra is együtt mennek.
Az, hogy ők ketten egymásra találnak nem kérdés, mégis nagyon tetszett. Sky és Alec gyorsan egymás ágyában kötnek ki és megállapodnak egy amolyan, barátság extrákkal dologban. Ahogy azonban telnek-múlnak a napok megváltozik egymásról a véleményük, megismerik egymást és kellemesen csalódnak, így olvadnak a válása óta gondosan felépített falak Alec körül és Sky lassan rájön, h pont ez az, amire vágyott. A végére jut még egy kis bonyodalom, de csak azért, h még édesebb legyen a happy end. Tetszett az az út, amit bejárnak együtt, ahogy lassan megismerik egymást és az eleinte forró szex átalakul valami mássá, valami többé. Ez a happy end azért nem zavar, mert elhiszem, mert megismerve a szereplőket, értem és persze rózsaszín, de elképzelhetően rózsaszín, ráadásul még a karácsonyi hangulat is átjött. A 3 rész közül ez volt a kedvencem, a szereplők és a karácsony feeling miatt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése