2018. december 7., péntek

Erin Watt: Paper Passion: Das Begehren

Az eredeti trilógiát már meghallgattam, az elég is volt, de mivel még a 4. rész, kvázi az új trilógia első része még megvolt, ennek még idén pontot akartam tenni a végére.


Míg az első három rész Reed Royal, a 2. legidősebb Royal fiú és Ella kapcsolatának alakulását mutatja be, addig az újabb részekben Easton áll a középpontban. Ő a mesélő is – ezért aztán egy férfi olvassa ezúttal a regényt - a testvérei és Ella csak mellékszereplőként jönnek elő. A nagy nőcsábász, az elkényeztetett fiúcska, akinek 18 éves kora ellenére már komoly „múltja” van, végre találkozik egy olyan lánnyal, akit nem érdekel. Ez persze rögtön felkelti az érdeklődését és addig nem nyugszik, míg az új osztálytársa, Hartley közelében nem kerül és legjobb barátok lesznek. Persze ez egyiküknek sem elég, de mivel a Royal család élete továbbra is minimum krimibe és akciófilmbe illő, ráadásul a lány története sem sokkal marad el emögött, jó néhány akadály tornyosul előttük.
Nagyjából ugyanazt kaptam, mint az előző részekben, elképesztően bárgyú párbeszédeket, bepillantást az elkényeztetett gyerekek durva és szánalmas „játékai”-ba, ebből elég is volt ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése