2018. augusztus 24., péntek

Sophie Kinsella: Hochzeit zu verschenken

Becky és Luke már egy éve együtt élnek New Yorkban, a nő végre megtalálta magát, divat ill. stílus tanácsadóként dolgozik egy nagy áruházban. Bár jól megvannak, de mivel közös bankszámlájuk van, Luke-nak azért időnként fennakad a szeme Becky kiadásait látva. Visszatérnek Angliába egy esküvőjére, ahol Luke is megkéri Rebecca kezét és máris beindul a vad tervezgetés.


Míg Becky szülei otthon, Angliában szeretnék férjhez adni egyetlen lányukat, addig Luke dúsgazdag anyja a new yorki Plaza Hotelben akar egy fényűző esküvőt csapni a felső tízezernek. Beckynek nem kell hozzá sok idő ismét, h őrült slamasztikába keveredjen: az idő egyre fogy, miközben két különböző kontinensen szervezik ugyanarra a napra az esküvőjét. Képtelen megemberelni magát, eldönteni, mit is akar és kiállni a véleményéért, ezt megint iszonyat irritálónak találtam, a csodára várt és mázlija volt, mert az meg is érkezett és lévén megint volt pár világosabb pillanata, ki is tudta használni.
Luke egy nagyon szimpatikus, jó humorú és józan ember, nem sok közös van bennük, pont ezért nehéz is elhinni, h egy ilyen pasi el akarja venni a továbbra is igen szeleburdi Beckyt, ill. azért nehéz elhinni, mert mindig csak a nézeteltéréseik, a nő fülleintései vannak terítéken, mintha másból sem állna a kapcsolatuk, az egész elég teátrálisan és felszínesen van bemutatva.
Kezdek belefáradni, bár belekezdtem a 4. részbe, de utána szerintem pihentetem a sorozatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése