2018. augusztus 7., kedd

Michelle Schrenk: Strandküsse und andere Turbulenzen

Tipikus nyári limonádé olvasmány, amiben leginkább a könnyedsége és a rövidsége vonzott, ez utóbbinak különösen örültem, ebből ennyi is bőven elég volt, sőt…


A munkamániás Rike önmagát is meglepve beleegyezik, h egy haverjával Cuxhavenbe megy nyaralni, de mikor az indulás előtt a srác lemondja a vakációt, semmi kezdve az egészhez, végül mégis elmegy. Nem indul jól a dolog, már a vonaton kisebb nézeteltérésbe keveredik valakivel és az idilli kis panzió, inkább egy romhalmaz, ráadásul a vonatos akadékoskodó pasi, Nils is állandóan felbukkan. Rike és Nils kapcsolata egy éjszakás kalandnak indult, amit félreértések színesítenek, majd együtt dolgoznak azon, h a panziót újra felvirágoztassák és persze sikerre vannak ítélve.
A szereplők borzasztóan sematikusak, egyáltalán nincsenek kidolgozva, ez megint az a kategória, h ilyet ki lehet adni????, maga a történet is felszínes. Sokszor az volt az érzésem, h vannak a nagy szavak, de mögöttük nincs semmi, össze van csapva az egész, lehet 200 oldalon is kerek, egész történetet írni szerintem, de ez nagyon nem volt az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése