2015. december 20., vasárnap

Ashley Bloom: Merry Christmas, Holly Wood

A menő stílusikon és divatújságíró, Holly Wood, karácsonyra igyekszik haza a szüleihez, akiket már 3 éve nem látott, amióta elindult szerencsét próbálni New Yorkba. Karriert csinált, ismertségre tett szert, de nincsenek barátai, az elmúlt években csak kalandjai voltak és a családjával is nagyon meglazult a kapcsolata. Mikor talpig márkás és méregdrága göncökben megérkezik a reptérre, autót bérel, h a szüleihez menjen, de a nagy hóesésben elakad és egy Loveland nevű kis helyen köt ki.


Az első házban, ahova bekopog laknak Bakerék, akik szeretettel fogadják, náluk marad. A házaspárnak van egy fia, Logan, aki bútorokat készít, veszetten jóképű és nagyon nem érdekli a nagyvilági, elkényeztetett Holly. A nő viszont rövid idő alatt elkezdi értékelni az otthon melegét, az egyszerű és számára már-már elfeledett dolgokat. Gyorsan megismeri és becsülni kedzi Logan életét és a férfit, akiről persze kiderül, h nem csak egy kis noname asztalos, hanem menő bútorokat készít sztároknak is, így jól keres és Holly csilli-villi életébe is jobban beleillik;). Mert persze erre fut ki a sztori, nem túl meglepő módon, elvégre az ember lánya nem véletlenül köt ki Lovelandben;). 2 nap elég Bakeréknél, h teljesen felforgassa Holly életét és átértékeljen sok mindent.
Bár nyilván egy kis bugyuta chick-lit, de nagyon találó, ahogy az egyik szereplő elmélázik azon, h manapság az emberek többsége már nem tudja értékelni az otthon melegét. Mindenki el akar menni, minél messzebbre, h ott keresse a boldogságot, ahelyett, h körül néznének a saját házuk táját.
Az igazi boldogságot nem lehet megtalálni, azzal, hogy az ember körbeutazza a világot, mert az igazi boldogságot csak a szívében találja meg az ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése