2018. február 15., csütörtök

Kristina Günak: Wer weiß schon, wie man Liebe schreibt

Megint bedőltem…nagyon jó értékeléseket kapott a könyv az amazonon, de hát jááááj…
Bea egy kis braunschweigi könyvkiadó marketing és pr ügyeivel foglalkozik, itt nőtt fel, itt él a családja, így nem is bírta előző munkahelyén, a müncheni nagy kiadónál. A szülei örökbe fogadták, így 9 testvére van, köztük 4 kicsi.


Eléggé unalmas és kiszámítható élete akkor pezsdül fel, amikor rábízzák a romantikus könyveket kiadó cég új és legsikeresebb íróját, a fantasy író Tim Bergmannt, akit egy kicsit meg kellene szelídítenie. Közös olvasótúrára mennek, h népszerűsítsék a könyvét és Bea feladata, h a pasi tényleg ott legyen és szalonképesen viselkedjen, közben pedig szorgalmasan dolgozzon a következő könyvén. A kemény, szexi macsó ellágyul Beától, mindkettőjüknek kemény gyerekkoruk volt és a több hetes túra összekovácsolja őket és a „Teréz anya” Bea jó hatással van a renitens íróra. Szóval különösebb meglepetések és fordulatok nélkül jutunk el a happy endig.
Sajnos nagyon semmilyenek a szereplők és a sztori is, McFarlane könyve után olvasva különösen feltűnő volt a szereplők és a párbeszédek fakósága, élettelensége. Most is az volt az érzésem, mintha kb. egy blogot olvasnék, amit egy teljes laikus írt, nem tetszett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése