2010. szeptember 22., szerda

Friss;)

Némi új infó azokkal a könyvekkel kapcsolatban, amikről írtam:

- Szeptember során valamikor meg fog jelenni az Eat, pray, love folytatása Hűség címmel, 20%-os kedvezménnyel (3500 helyett 2800-ért) előrendelhető itt. A bookline előjegyzési sikerlistáján jelenleg a 9. helyen áll.

- Máris elkészült az Alle sieben Wellen magyar fordítása, sőt okt. 6-án meg is jelenik. A hetedik hullám lett a magyar címe, ez is előjegyezető 20% kedvezménnyel itt.

- Megjelenik magyarul Safier második könyve is a Jesus liebt mich, szó szerint lefordították a címet, Jézus szeret engem, hát kíváncsi vagyok, szerintem túl sokat nem fogunk hallani róla, bár az előjegyzési listán jelenleg 16., de volt már előkelőbb helyen is és ide a blogba is a legtöbben Safierre rákeresve jutottak el az utóbbi időben, ami igencsak meglepett (bár a jó könyvek listája keresési címszó azért verhetetlen;)) 2010 novemberére várható a megjelenés, szintén 20%-al olcsóbban lehet előjegyezni. Bíztatok mindenkit, aki szeretne valami nem mindennapit olvasni, jó kis könyv. Az elvileg belőle készülő filmmel viszont gondok vannak, azt nem lehet tudni mi, de el sem kezdték forgatni, sehol semmi infó:(.


- November 11-én fog megjelenni végre magyarul a Bree Tanner második rövid élete c. Stephenie Meyer könyv egyszerre puha- és keményborítós változatban, mindkettő előjegyezhető 20%-os kedvezménnyel itt. Ez a Twilight saga 3. részében, az Eclipse-ben felbukkanó újszülött vámpír lány története. A bookline előjegyzési listáján a 2. (puha kötés) és a 3. (kemény kötés) helyet foglalja el.

- A Rückenwindből is film készül, majd egyszer, egyelőre még csak ott tart a dolog, h megvették a filmjogokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése