2013. február 4., hétfő

Blogszülinap!

Ma 3 éves a blog, szinte hihetetlen! A lelkesedésem egyáltalán nem csökkent, sőt! Továbbra is imádok olvasni és egyre inkább azon veszem észre magam, h egyre gyorsabban falom a könyveket, pedig a szabadidőm eléggé limitált, de ha jut egy pici olvasásra, annak minden másodpercét kihasználom:).


Ez alatt a 3 év alatt 259 könyvről írtam és még legalább ennyiről szeretnék, de benne vagyok kicsit többen is;). Közelítjük a 65 ezres oldalmegjelenítést, ami számomra egészen elképesztően nagy szám (persze tudom, h szinte minden hasonló blognak nagyobb a látogatottsága, de mivel én teljesen amatőr módon, csak a saját magam „szórakoztatására” csinálom, így nekem ez nagyon nagy szám!)
A legnépszerűbb poszt – ez nem is lehetett kérdés – az 1001 könyv, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalsz, ami szinte mindig az aktuális legolvasottabb bejegyzés is, a bal oldali oldalsávban. Az első helyről legtöbbször Kerstin Giernek és a Smaragdgrünnek sikerült letaszítania, erre az írásra kattintottak második legtöbben a 3 év alatt. Ezeket Agassi Openje és Ugron Zsolna első könyve követi, de míg Az úrilányok Erdélyben körül inkább a megjelenése után alakult ki hype, addig Agassi önéletrajzi könyve iránt folyamatos az érdeklődés. Az 5. a top 5 legfrissebb bejegyzése, E.L. James Shades of Grey trilógiájának első része. Számomra talán a legmeglepőbb az volt, h a 7. helyen David Safier Jesus liebt mich-je tanyázik.

Továbbra sem tervezek igazán mást, mint eddig. Úgy érzem ezután is recenziók írásához van kedvem, szóval úgy néz ki nálam továbbra sem lesznek borítók, meg beszerzéseim, meg játék, miegymás, csak a könyvek, hahh, már alig várom:)! Remélem a blog rendszeres- és alkalmi olvasói továbbra is velem tartanak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése