2018. szeptember 13., csütörtök

Sophie Kinsella: Vom Umtausch ausgeschlossen

A korántsem hétköznapi dupla esküvő után jön a szintén nem mindennapi nászút. Mr. és Mrs. Brandon immáron 10 hónapja utazgatnak, bejárták a világot, Ausztráliától Ázsián át Európáig, de lassan-lassan elég lesz. Persze Becky házas asszonyként sem hazudtolja meg önmagát, továbbra is a vásárlás a gyengéje.


Londonba érve Luke szokás szerint beleveti magát az üzletbe, Rebeccának viszont új munka után kell néznie, ami nehezebbnek tűnik a vártnál. Ráadásul a szüleivel és az immáron 3 gyerekes legjobb barátnőjével is másként alakul a viszontlátás, mint ahogy azt Becky elképzelte. Az eseményeket aztán az pezsdíti fel, h a nőnek van egy nővére, akiről egész eddig nem tudott. Persze jó szokásához híven teljes elánnal veti bele magát Jess megismerésébe és rövid úton sikerül nem csak a vele való bimbózó kapcsolatát, hanem a házasságát is kis híján tönkre tennie. Ezúttal egy drámai szituációval rántja helyre a végén Kinsella eszetlen hősnőjének dolgait és jöhet a happy end.
Most egy darabig elég volt a boltkórosból, így a 4. rész végére, kicsit belefáradtam, de a terv az, h sorra kerítem majd még a maradék 3 részt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése