2013. szeptember 12., csütörtök

Kajsa Arnold: Reservierung for Lucky One

Ebben a könyvben könnyedsége mellett a rövidsége vonzott, épp valami pár órásra vágytam csak, jókor jött.
Alinát elhagyta a barátja: a szemüveges, 24 éves, tapéta designer lány ugyanis szerinte unalmas, prűd, ezért meg is csalja. A csaj dacból úgy dönt, indulhat a kaland: 5 nap Párizs egyedül!


A vonaton foglalt helyén, egy fickó terpeszkedik és csak nehezen hajlandó odébb ülni, együtt utaznak, flörtölnek, beszélgetnek Henninggel. Odaérve is hamar egymásba botlanak persze és nem nehéz megjósolni a történet kimenetelét. Nem vagyok Párizs rajongó, de Lily és Henning pár napos kalandozása a városban mégis olvastatta magát, az ember hirtelen kedvet kap egy kalandhoz, pár gondtalan naphoz, romantikához és tulajdonképpen pár oldal után máris készen áll az utazásra!
Bár abszolút tucat történet, egy laza kis pár órás olvasmány, könnyed, gondtalan kikapcsolódás, végülis tetszett, nem is vártam többet. Semmi extra, egy romantikus, kedves, egyszerű kis történet, ami akkor, amikor olvastam nagyon jól esett, mert pont ez kellett.
A cím egyébként arra utal, h a lány foglalt helyén ült Szerencsés Henning:), így hívják ugyanis a fiút, Henning Glück;).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése