2013. december 4., szerda

Kathleen Tessaro: Der Flirt

Véletlenül bukkantam erre a könyvre és a cím, meg a borító kíváncsivá tettek. Hughie a jó-, de már kissé lecsúszott családból való fiatal, jóképű színész viszonyt folytat a szexis, nála idősebb Letiziával. Mivel a fiúnak mindig pénzre van szüksége jelentkezik egy kétes hirdetésre, fel is veszik, h legyen a női ego professzionális masszőre;), bókoljon, erősítse a nők önbizalmát és önbecsülését, romantikus vágyakat elégítsen ki, de csak azokat. Közben a sármőr kollegáitól trükköket les el, megismeri az ő nem mindennapi történeteiket, időnként túlságosan beleéli magát a munkájába;), de a célja mindvégig Letizia. A nőt azonban váratlan kihívások elé állítja az élet és kénytelen átgondolni addig könnyelmű, dévaj életfelfogását.


Az első jó pár fejezetben a történet különböző szereplőivel ismerkedtünk meg, a sorsuk persze a későbbiekben összefonódott, de eleinte kimondottan nehezemre esett követni a sok szereplőt, nevet. Aztán a szálak időnként várhatóan, máskor meglepetésre sokszor összeérnek a félreértések, helyzetkomikumok közepette, de a humoros jelenetek időnként nagyon is komolyba csapnak át, remek keveréket alkotva.
Szerintem ez egy olyan történet, amiből szuper filmet lehetne csinálni egy rakat nagy sztárral, valahogy végig ez járt a fejemben;).
Bár a cím talán kicsit egyszerű, de passzol a tartalomhoz, a borítóhoz és a könyv igazi kellemes meglepetésnek bizonyult, pedig nem voltak túl nagyok az elvárásaim, de végül igazán tetszett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése